Onze zalen

 

Feestzaal Dennenoord

De zaal Dennenoord staat voor iedereen ter beschikking. Deze zaal werd door onze vrijwilligers met eigen handen opgetrokken van de eerste steen tot de laatste tegel. De zaal beschikt over een grote toog, met voldoende koeling voor de dranken. De keuken beschikt over 2 fornuizen met elk 4 kleine gasbekken, een friteuse met 3 ketels, een au bain marie, potten en pannen, borden en lepels, wijn en champagneglazen. Ook is er een groot podium beschikbaar, dit is inbegrepen in de huur van de zaal en kan voor verschillende optredens gebruikt worden.

 

Capaciteit

De capaciteit is 300 zittende personen. Er is een totale oppervlakte beschikbaar van 250 m². Dit is de beschikbare ruimte in de zaal zonder toog. Alle frisdranken, bieren, wijnen, sterkedranken, koffie en benodigdheden zijn beschikbaar of kunnen beschikbaar gesteld worden op vraag van de huurder. Er is ook een geluidsinstallatie aanwezig. Deze geluidsinstallatie is niet geschikt voor fuiven en vaten door gebrek aan vermogen.

    

Feestzaal huren

Wilt u de feestzaal huren?  Kijk in de kalender of de zaal op uw gewenste datum nog vrij is. U kan het contactformulier invullen om uw datum te vermelden, en/of om een afspraak te maken. Download het contract, vul uw gegevens in, lees aandachtig het reglement. Als dit alles naar wens is, dienen u en de zaalverantwoordelijke te handtekenen. Hierna dient u de waarborg te storten op het rekeningnummer dat u kan terug vinden op het contract. Na het storten van de waarborg is de zaal voor u gereserveerd.

 

Meer info: Stan Testelmans  0474 703 129 of stantestelmans@skynet.be

 

De kantine van de speeltuin

De speeltuin heeft ook een kantine waar iedereen een drankje kan nuttigen. van 1 april tot 1 oktober is de kantine woensdag, zaterdag en zondag geopend van 13 tot 18uur  en in de zomer vakantie zijn we elke dag van 13.00 tot 18.00 u open . met dank aan onze vrijwilligers. U kan op het terras genieten van het zonnetje terwijl uw kinderen ravotten in de speeltuin.

 

Verjaardagsfeestjes

De kantine van de speeltuin is geschikt voor verjaardagsfeestjes tijdens de zomerperiode (van de paasvakantie tot en met september). De prijs per kind bedraagt 5 euro, hierin zijn de inkom en 2 consumpties  inbegrepen. Je kan de tafels binnen of buiten gebruiken, en je zorgt zelf voor taart, pannenkoeken, hotdogs of iets anders lekkers. Drankjes en ijs moeten wel aangekocht worden in de kantine. De kantine blijft gewoon open voor de speeltuinbezoekers en ook voor eventuele andere verjaardagsfeestjes op hetzelfde tijdstip.

Graag een mooie uitnodiging? Uitnodigingen voor uw verjaardagsfeest kan u hier downloaden.

Schoolbezoek

De speeltuin is open (van Pasen tot einde september), maar het is mogelijk om het hele jaar schoolbezoeken te plannen. Een goed idee is om het "Bosbelevingspad" te wandelen met de kinderen, zelfs in de winter,  en nadien de kinderen te laten spelen in onze speeltuin. De kindjes kunnen op de middag hun boterhammen opeten in de kantine of zelfs buiten op banken. Het is wel noodzakelijk om hiervoor op voorhand een afspraak te maken met de verantwoordelijke, liefst via mail of contactformulier. De prijs bedraagt 5 € per kind, inkom en 2 consumpties (drankje, ijsje of chips) inbegrepen.

 

 

Kleine zaal

De kleine zaal (met keuken) kan het hele jaar door gehuurd worden voor verschillende activiteiten: verjaardagsfeestjes, communiefeest, lentefeest, familiefeest, babyborrel,... De capaciteit is max 50 zittende personen, of 80 staande personen. De prijzen vind je hier.
Wilt u de kleine zaal huren?  Kijk in de kalender of de zaal op uw gewenste datum nog vrij is.

( het kan dat ze vrij staat ,maar toch bezet is.

U kan het contactformulier invullen om uw datum te vermelden, en/of om een afspraak te maken.  Download het contract, vul uw gegevens in, lees aandachtig het reglement. Als dit alles naar wens is, dienen u en de zaalverantwoordelijke te handtekenen. Hierna dient u de waarborg te storten op het rekeningnummer dat u kan terug vinden op het contract. Na het storten van de waarborg is de zaal voor u gereserveerd.

meer info:  Christiane Wilms speeltuineindhout@gmail.com

 

Verhuur kantine (buiten seizoen)

De kantine (met keuken) heeft een capaciteit van max 100 personen, en kan gehuurd worden voor verschillende activiteiten. De prijzen vind je hier.
Voor de kantine is er geen verhuur mogelijk tussen Pasen en 1 oktober. U kan hier de huurovereenkomst van de kantine/kleine zaal downloaden.

meer info: Christiane Wilms (speeltuineindhout@gmail.com